AZİZİYE SKM AÇILDI

AK Parti’nin yerel seçimlere dek çalışmalarının yürütüleceği Aziziye Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışa AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan katıldı.

Aziziye Seçim Koordinasyon merkezi düzenlenen törenle açıldı. Çok sayıda partilinin katıldığı açılışta konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Erzurum’u şaha kaldırmak üzere kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla güzel bir hizmet kervanı yürüteceğiz” dedi.

Bundan sonra nüfus artacak
Sekmen tören öncesi şunları söyledi; “İçimiz aşk, heyecan ve zevk dolu. İnşallah hizmetlerimize bıraktığımız yerden aynı aşkla devam edeceğiz. 31 Mart akşamı Erzurum’da sandıklarda destan yazacağız. Ankara’ya haykıracağız. Biz Erzurum’dan cumhur ittifakının arkasındayız. Erzurum dadaşlar diyarı, ülkesine, milletine bağlılığını bir kez daha haykıracak. Şunu herkes bilsin ki bu ülkenin bekası partilerin geleceğinden daha iyidir. İki partimiz el ele vererek Erzurum’da destanlar yazacağız. Erzurum’u şaha kaldırmak üzere kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla güzel bir hizmet kervanı yürüteceğiz. Bugüne dek bize duasıyla, gayretiyle, oyuyla destek veren tüm Aziziyeli vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Aziziye’den öyle bir mesaj bekliyoruz ki, Allah’ın izniyle sandıklar açıldığı zaman cumhur ittifakı yüzde yüz oy birliği ile çıkacak. 1960’dan sonra ilk kez Erzurum’un nüfusu 7bin 500 arttı. Bundan sonra nüfusumuz azalmayacak, artmaya devam edecek. Bir üretim ve istihdam merkezi olacak.”

‘31 Mart beka meselemizdir’
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ise, “Bugünlerde şer ittifakı bir şeyi anlatıyor. AK Parti 16 yıldır iktidarda, bu bir diktatörlüğe dönüşüyor diyorlar. Bu sözü hafızalarımıza yerleştirmeye çalışıyor. Japonya, 1955’den sonra 40 yıl aynı parti tarafından yönetildi. Bugün bildiğiniz demokratik ve başarılı ülke, o parti tarafından oluşturuldu. AK Parti’nin önünde daha çok yıl var. Emin adımlarla ülkeyi yönettiği için şu an bu şamatalar kopuyor. O nedenle 31 Mart bizim beka meselemizdir. Teşkilat olarak çok kıymetli iki adayımızın arkasında duracağız” diye konuştu.

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yerel seçimlerde Aziziye halkına güvendiğini belirterek, “Dileğimiz, Aziziye’nin daha önce vermiş olduğu sandık sonucunun 31 Mart akşamına da yansıyarak bundan sonraki 5 yıllık süreç içerisinde de devam etmesidir. Seçim akşamında yeniden Aziziye’de sandıkları patlatmak için hep birlikte bir arada çalışmalara devam edeceğimizi vurguluyorum” ifadelerini kullandı.